Otoplastieken aanmeten bij Alpine

18 april

De Motorbeurs Utrecht ligt inmiddels alweer even achter ons. Maar dit was een belangrijke dag voor mij! Ik zou hier mijn 'otoplastieken' laten aanmeten, gesponsord door Alpine Hearing Protection.

Ik werd netjes ontvangen en mocht meteen plaats nemen. Eerst moest ik even een formuliertje invullen met gegevens want de oordoppen krijg je later thuis toegestuurd. Na deze kennismaking werden mijn oren eerst vlug geïnspecteerd en daarna volgespoten met een soort purschuim. Vreemd gevoel! En ik kon even helemaal niks horen, ook niet erg op zo'n druk bezochte motorbeurs! Ook mocht ik niet lachen of bewegen. Voor optimaal resultaat van de oordoppen is het belangrijk dat het 'purschuim' goed kan intrekken en het daardoor de vorm van mijn oren aanneemt.

Aanmeten van de otoplastieken op de Motorbeurs


De Alpine otoplastieken zijn handgemaakt en ontwikkeld waardoor deze zeer zacht, flexibel maar tevens ijzersterk zijn. Een van de voordelen van deze oordoppen is geen druk onder de motorhelm! Hierdoor gaan de oordoppen niet irriteren tijdens het rijden. Ook het geluid van de klapperende wind neemt aanzienlijk af, heel fijn! 

Tijdens het behalen van mijn wegrace licentie, 2 weken geleden, heb ik de otoplastieken voor het eerst in gehad. Voorheen reed ik nooit met oordoppen. Maar mijn gehoor kan tijdens het racen behoorlijk beschadigd raken, ik ben er dus erg blij mee! 

Bekijk hier de mooie complicatie video van de Motorbeurs Utrecht! Tevens heeft Alpine op dit moment een hele leuke winactie. Maak een selfie met je motor oordoppen en win een KNMV Back on Bike training! Bekijk hier de winactie en doe mee om kans te maken op die training.
Hier mijn eigen selfie vanaf de GoPro op de motor met Alpine oordoppen in!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht...